Chantal Janzen heeft spijt dat ze Thijs aan Igone voorstelde: ‘Wil hem niet meer zien’

Chantal speelt een heilig boontje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was Chantal Janzen die Thijs Römer aan haar goede vriendin Igone de Jongh voorstelde. En daar heeft de presentatrice nu behoorlijk spijt van. Ze heeft dan ook geen contact meer met Thijs. ,,En dat wil ik ook niet.”

Kort na de veroordeling van Thijs Römer liet Igone de Jongh weten dat ze een nieuw leven wil opbouwen zónder Thijs. ,,Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achter sta en die ver van mijn normen en waarden liggen”, schreef ze in Instagram Stories. ,,Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.”

Chantal heeft spijt

Wie ook met Thijs heeft gebroken is Chantal Janzen, een goede vriendin van Igone. ,,Het is vreselijk”, zegt Chantal in gesprek met weekblad Story. ,,En dan te bedenken dat ik hem destijds op haar attent heb gemaakt… Het is niet dat ik ze aan elkaar gekoppeld heb, maar ik wist dat Igone hem leuk vond en tijdens een gesprek met Thijs heb ik hem dat verteld.”

‘Ik zie hem niet meer’

Thijs en Igone werden verliefd en al snel gingen ze samen met Chantal en haar man Marco avondjes uit. Met Igone heeft Chantal nog steeds contact, maar met Thijs niet. ,,Thijs hoor en zie ik niet meer. Dat wil ik ook niet”, vervolgt Chantal. ,,Hij heeft mijn vriendin pijn gedaan en van zulke mensen neem ik afscheid.”

Steun

Hoe gaat het nu met Igone? ,,Het gaat goed met haar. Ze heeft een ander huis. Het is goed te zien dat ze weer opkrabbelt”, zegt Chantal, die haar vriendin door dik en dun steunt. ,,En natuurlijk zal ik er altijd voor haar zijn.”

Thijs Römer

Thijs werd in augustus veroordeeld voor grensoverschrijdend seksueel gedrag. Hij verleidde minderjarige meisjes online tot het plegen van ontuchtige handelingen bij zichzelf. Dat gebeurde tussen november 2015 en november 2017 toen de meisjes 14, 15 en 16 jaar waren. De acteur moet van de rechter drie maanden de cel in, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Ook kreeg hij een taakstraf van 240 uur en moet hij zich laten behandelen.

Tags

CHANTAL JANZENIGONE DE JONGHTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck