Chantal Janzen open over onzekerheden en jaloezie

Chantal Janzen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

In de nieuwste video van het mediamerk &C van Chantal Janzen, vertelt de presentatrice en actrice over haar onzekerheden. Samen met visagist Leco van Zadelhoff bespreekt Chantal haar eigenschappen als het aankomt op ijdelheid, onzekerheden en jaloezie.

IJdel

Chantal omschrijft zichzelf enigszins als ijdel. ,,Ik ben wel ijdel in de zin van: als ik werk dan, moet ik er ook wel uitzien zoals ik dat wil.” Waarna Leco lachend, ja-knikkend deze eigenschap bevestigd. Chantal maakt duidelijk dat ze niet denkt: ,,Doe maar wat en dan ga ik voor de camera staan.”

Tevreden, maar geen ‘wow’-effect

Onzekerheden omtrent haar uiterlijk zijn voor Chantal geen grote onbekende. ,,Ja, zeker. Ik ben tevreden, maar ik heb niet zoiets van dat ik in de spiegel kijk en denk ‘woeh’.”

Jaloezie?

Over de eigenschap jaloezie maakt Chantal duidelijk dit soms wel te zijn. “Ik kan wel jaloers zijn, niet op het nare af”, aldus de tv-ster. ,,Maar als hij weleens vraagt voor een opname van: hoe zou je eruit willen zien, en ik zeg Hailey Bieber, zegt hij: ‘Je ziet eruit als de moeder van Hailey Bieber.'”, vervolgt Chantal gericht aan Leco. Om deze reden thuis huilen zal Chantal niet doen maakt ze duidelijk. Maar als heel prettig ervaart Chantal het niet.

Tags

CHANTALCHANTAL JANZENJANZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck