Chantal ligt niet wakker van nominatie Televizier Ring

Chantal Jansen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Vanavond is een grote avond voor Chantal Janzen. Zij is genomineerd voor de Televizier-Ster Presentatrice 2020. Chantal won de prijs al vijf keer en lijkt niet echt wakker te liggen van haar nominatie…

Nominatie

Tijdens televisie-opnames werd Chantal verrast met de nominatie. Toen Aran Bade arriveerde met een gouden envelop wist Chantal meteen hoe laat het was.

De presentatrice won de prijs al vijf keer. ,,Wat fantastisch. Heel leuk. Een waardering van het publiek is altijd bijzonder,” riep Chantal blij.

‘Kam je haar even’

Vanavond is het zo ver: de uitreikingen van prijzen op het Gouden Televier-Ring Gala 2020. Chantal deelt een hilarische foto op haar Instagram waarmee ze laat zien dat ze zich weinig zorgen maakt over de uitslag.

Op de foto is Chantal diep in dromenland te zien. De foto werd gemaakt door haar man Marco Geeratz toen Chantal in een diepe slaap lag. Hij stuurde haar de foto op en schreef er een lief bericht bij, aldus Chantal op Instagram:

,,Deze foto kreeg ik vanochtend vroeg van mn man met daarbij:
‘Zo vind ik je t leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. N prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou.’

Van je familie moet je ‘t hebben. Maar écht hoor❤️
En lieve allemaal: alvast dank beste stemmers, door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige leuke sterke vrouwen @evajinek en @miljuschka . Omdat JULLIE op me gestemd hebben. Dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief ❤️ “

https://www.instagram.com/p/CGE6zmRBD0q/

Dionne

Anders dan Chantal makt presentatrice van het Gala Dionne Stax zich wél zorgen over vanavond. De oud-nieuwslezeres kreeg na haar optreden van vorig jaar bakken kritiek over zich heen. Haar presentatiekunsten werden bestempeld als ‘zoutloos’ en ‘slaapverwekkend’.

Dionne vroeg haar volgers om hulp na nog een debacle: ze wist niet welke jurk ze moest aantrekken naar het gala. Op Instagram liet ze volgers massaal stemmen tussen twee japons. ,,Graag weer je mening, maar nu vooraf!”

LEES OOK:

Wanhopige Dionne Stax vraagt om hulp na kritiek

https://www.instagram.com/p/CF-DkJGjDsa/

Tags

CHANTAL JANZENDIONNE STAXTELEVIZIER GALATELEVIZIER-RING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck