Chantal spreekt pesters aan: ‘Alle kritiek doet pijn’

Married At First Sight|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Haagse Chantal is ongetwijfeld de meest besproken deelnemer van het huidige seizoen van Married at First Sight. Wie op televisie komt moet een dikke huid hebben, want het krijgen van kritiek is bijna onvermijdelijk. Helaas laat Chantal weten dat veel opmerkingen haar hebben gekwetst.

‘Uit z’n verband getrokken’

Dinsdagavond postte zij een bericht op Facebook waarin ze vertelt hoe ze de huwelijksreis met Henk in Turkije écht heeft ervaren en zegt ze dat ze teleurgesteld is in hoe ze op beeld is verschenen. ,,Zonde dat veel uitspraken zijn uitgezonden zonder het hele verhaal. Daardoor is veel uit z’n verband getrokken en is de realiteit ver te zoeken. Maar hé, dat is televisie”, schrijft ze in de lange post. ,,Mensen kennen mij niet, mijn humor niet en mijn toon en houding niet. Daardoor oordeelt heel sociaal media. Dat heeft vaak pijn gedaan er erboven staat is makkelijker gezegd dat gedaan.”

Chantal heeft eerder al eens meegedaan aan een datingprogramma, namelijk aan First Dates. Toch zegt ze dat ze geen idee had wat haar allemaal te wachten stond toen ze zich inschreef voor Married at first Sight. Ze laat weten gewoon graag de liefde te vinden, maar dat het programma voor haar niet heeft geholpen.

Bericht aan pesters

Vervolgens richt ze zich specifiek tot de mensen die nare dingen over haar hebben geschreven op sociale media: ,,Hoe zouden jullie het vinden als er zo over jou gepraat wordt? Draai het eens om. Ik wens jullie het allerbeste en heel veel liefde. En dat jullie je kinderen bijbrengen dat pesten niet mag en jullie het goede voorbeeld geven.”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1923422927792906&id=100003756525978

 

Tags

CHANTALFACEBOOKGEPESTHENKMARRIED AT FIRST SIGHT .REACTIESOCIALE MEDIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie