Charlène beëindigt radiostilte vanuit kliniek: ‘Nieuw project’

Charlene beëindigt radiostilte
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er werd lange tijd niets vernomen van prinses Charlène. Hoewel ze nu nog in een kliniek in Zwitserland verblijft, zal ze binnenkort eindelijk terugkeren in de schijnwerpers.

Maandenlang was het muisstil rond Charlene. Afgezien van de gezondheidsupdates van het paleis en echtgenoot prins Albert, werd er lange tijd niets van haar vernomen. Maar nu keert ze terug op het toneel met een bijzonder project.

Rol in een serie

Ongeveer een jaar geleden is Charlène gevraagd een rol te spelen in de Manga-serie Blitz. ,,Ze stemde meteen in. Later mocht ze de tekeningen zien en heeft geen wijzigingen aangevraagd”, aldus filmproducent Cédric Biscay in Bunte.

De reden dat Charlène werd gevraagd is omdat dit deel van de serie zich afspeelt in Monaco. ,,En als het zich in Monaco afspeelt, vind ik het natuurlijk gaaf om de hoogste figuren van het vorstendom bij het verhaal te kunnen betrekken”, legt Biscay uit. Hij vindt het belangrijk dat Manga-series zo realistisch mogelijk worden gemaakt, zodat het niet meer wordt gezien als iets waar alleen kinderen naar kijken.

Het is niet de eerste keer dat de prinselijke familie van Monaco in Blitz een rol speelt. Prins Albert mocht in het vierde deel al een manga personage vertolken. En dat viel goed in de smaak, want Biscay is dan ook van plan om Charlène en Albert ook bij de volgende delen te betrekken.

Hier verblijft Charlène

Charlène verblijft al maanden in Swiss Luxury Rehab, een kliniek in Zwitserland. De kliniek staat aangeschreven als de meest luxe kliniek in Zwitserland met de beste behandelingen.

Hoe het nu met Charlène gaat is niet bekend, maar eerder liet Albert weten dat ze vooral last heeft van vermoeidheid. ,,Er is veel vermoeidheid, maar de aandoening is niet alleen fysiek. Het kan alleen worden behandeld met een periode van rust”, zei Albert.

De kliniek waar Charlène verblijft

Tags

CHARLENEGEZONDHEIDMONACOPRINS ALBERTPRINSES CHARLENEUPDATE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck