Charles deelt erfenis van 650 miljoen niet: ‘Andrew is wanhopig’

Charles laat zijn kleine broer stikken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De erfenis van Queen Elizabeth van 650 miljoen pond zou rechtstreeks naar koning Charles zijn gegaan. De andere kinderen van Elizabeth hebben tot op heden hun deel nog niet gekregen van Charles. ,,Andrew is wanhopig, hij had geen idee dat dit kon gebeuren.”

Volgens een paleisbron is het fortuin van de koningin rechtstreeks ‘van monarch op monarch’ overgegaan, wat betekent dat de erfenis van 650 miljoen pond volledig ontvangen is door koning Charles. De andere kinderen van Elizabeth, inclusief Anne en Edward, hebben geen van allen geld ontvangen.

‘Andrew is wanhopig’

Prins Andrew zou aan zijn vrienden hebben verteld dat hij enorm verbaasd is dat hij geen geld heeft ontvangen. ,,Andrew is wanhopig”, vertelt een vriend van hem aan Daily Mail. ,,Hij is volledig in het duister gelaten. Hij had geen idee dat dit eraan zat te komen. Het is allemaal ‘monarch op monarch’ gegaan.”

Afhankelijk van Charles

Zonder officiële taken én zonder baan, is Andrew afhankelijk van de vrijgevigheid van Charles. En Andrew verwacht niet dat zijn broer hem een deel van de erfenis zal gunnen. ,,Wat moet hij doen? Naar zijn oudere broer gaan om een dak boven zijn hoofd te houden? Het gaat van kwaad tot erger. Het is een ramp”, aldus de bron.

Doet Andrew ‘een Harry’?

Het nieuws komt nadat bekend werd dat de koning weigert een rekening van 32.000 pond te betalen voor de Indiase genezer van Andrew, een yogi die voor maximaal een maand in Royal Lodge in Windsor komt wonen. Omdat Andrew zijn eigen inkomen nodig heeft om te leven, nemen de speculaties toe dat hij ‘een Harry’ zou kunnen doen: een interview waarin hij zijn verhaal doet.

Tags

KONING CHARLESPRINS ANDREW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck