‘Charles geeft flink bedrag voor Manchester’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LONDEN – Prins Charles heeft de portemonnee getrokken voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. De Britse troonopvolger zou een flink bedrag hebben overgemaakt aan het We Love Manchester Emergency Fund, dat is opgezet door de Britse tak van het Rode Kruis.

Hoeveel Charles heeft overgemaakt, liet Clarence House niet los. Volgens Britse media is wel bevestigd dat de prins van Wales geld doneerde. Daily Mail heeft het over een bedrag van ‘enkele duizenden ponden’.

Maandag kwamen 22 bezoekers van een concert van Ariana Grande om door een zelfmoordaanslag. Nog eens tientallen veelal jonge fans van de Amerikaanse zangeres raakten gewond. Charles en zijn vrouw Camilla lieten dinsdag weten “intens verdrietig” te zijn na de aanslag. “Woorden kunnen niet beschrijven wat zoveel gezinnen nu moeten voelen in deze ongelooflijk moeilijke tijd. Wij leven mee met iedereen die zo tragisch geliefden heeft verloren of op een andere manier zijn getroffen.”

Elizabeth

Vlak voordat Charles en Camilla hun medeleven betuigden, deed koningin Elizabeth dat. Zij liet niet alleen weten mee te leven met de slachtoffers, maar sprak ook haar bewondering uit voor de inwoners van Manchester en de uitgerukte hulpdiensten.

Donderdag bracht de Britse vorstin een onaangekondigd bezoek aan het Royal Manchester Children’s Hospital. Daar worden veel jonge slachtoffers van de aanslag verzorgd.

 

BUZZR

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck