Chimène openhartig over breuk met miljonair

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Chimène van Oosterhout is het nieuwe lid van de vrouwengroep Luv’. De zangeres vertelt aan weekblad Privé dat ze niet per se weer in de media wilde komen, maar dat ze denkt veel energie te krijgen van het optreden. Daarnaast zijn de opbrengsten ook welkom.

Miljonair

,,De afgelopen jaren heb ik soms klussen aangenomen, puur omdat ik dacht: ‘Ik heb een kind te onderhouden'”, vertelt Chimène. De zangeres voedde haar zoon, die inmiddels zestien is, alleen op, en dat vond ze soms best zwaar. De vader van zoon Lyam is multimiljonair Laurens Last. Hij heeft een geschat vermogen van 250 miljoen. Dat heeft hij vergaart door innovatieve verpakkingen te bedenken.

,,Hij is maar kort bij me geweest en hij vertrok toen Lyam één maand was”, vertelt Chimène. ,,We zijn nooit getrouwd geweest, want dat vind ik niet zo belangrijk. Ik was ook niet op zijn geld uit, want dat verdien ik allemaal zelf. Ik vind het armoedig om daar een vent op uit te kiezen.” Volgens de zangeres was zij de eerste vrouw van Laurens die zelf haar geld verdiende. ,,Lyam is geboren uit liefde. Ik hield oprecht van zijn vader.”

Geld

Helaas hield de relatie geen stand. De break-up werd uitgevochten in meerdere rechtszaken. Daarin werd besloten dat ieder z’n eigen weg zou gaan. ,,Hij hield zijn geld, ik het kind. Voor mij was het belangrijkste dat ik verder kon met mijn zoon.” De eerste jaren had Lyam geen contact met zijn vader, maar inmiddels ziet de jongen Laurens regelmatig. Toch draagt Laurens, die een luxe jacht bezit, nauwelijks bij. ,,Vermogende mannen zijn niet voor niets vermogend geworden. Vermogende vrouwen overigens ook niet. Hoe prat ze ook gaan op hun rijkdom, het komt nooit op jouw bankrekening terecht. Om zakelijk de top te halen, moet je geld erg belangrijk vinden. Vaak ben je dan op een ander niveau bereid om offers te brengen en concessies te doen.”

 

Tags

KINDLUVMILJONAIROPENHARTIGVADERZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck