Chrissy Teigen open over IVF-behandeling

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – Chrissy Teigen heeft, nadat ze een foto van haar 5 weken oude zoontje Miles op Instagram plaatste, gereageerd op een ietwat ‘brutale’ comment van een van haar volgers. “Ik weet dat jullie je dochter Luna via IVF hebben gekregen, is dat ook bij Miles het geval geweest?”, luidde de post. Hoewel het hier om een zeer persoonlijke zaak gaat, liet de vrouw van John Legend toch van zich horen.

“Ik voel me hier niet door aangevallen, mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierig en een verhaal met een goede afloop kan mensen ook weer hoop geven. Ik ben groot voorstander van openlijk spreken over IVF,” aldus Chrissy. Ook zoon Miles is dankzij een IVF-behandeling ontvangen.

De presentatrice heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zij en John moeite hadden om in verwachting te raken, ook al werd ze weleens moe van de vele vragen ‘wanneer er nou eindelijk eens een kleine zou komen’, nadat de twee getrouwd waren. In februari zei Chrissy tegen People Magazine: “Ik heb ervoor gekozen om wederom het IVF-traject in te gaan, na de geboorte van onze dochter Luna. Je wilt toch zoveel mogelijk eitjes en embryo’s hebben, omdat ik dit niet de rest van mijn leven wil doen.”

 

BuzzE

 

 

Tags

CHRISSY TEIGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck