Claire overstuur door Martien die geen zwembad wil

Martien maakt Claire aan het huilen|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is sinds deze week weer te zien op de buis. In dit seizoen is het huwelijk van Maxime en Leroy de rode draad. Maar de Meilandjes zouden de Meilandjes niet zijn, als er niet ook het nodige geklust moet worden. Het is duidelijk dat er volgens Claire een zwembad moet komen.

De familie Meiland is weer druk aan het decoreren in de nieuwe huizen. In de aflevering van maandagavond is te zien hoe Maxime en Leroy hun nieuwe huis inrichten. Maxime en Leroy gaan in hun nieuwe stulpje voor bohemian Ibiza style. Het inrichten gaat uiteraard niet zonder het nodige gekibbel. Dat viel Twitterend Nederland ook op: “Dat gekibbel, net mijn eigen ouders. Nu happy gescheiden.” En: “Heeft Leroy al gehoor schade?”

Bruidsbeurs 

Martien en Montana zijn in het nieuwe huis van Martien druk bezig met het bloemen -en vogelbehang dat er moet komen. Erica is ondertussen bezig in de tuin, want die kan de behangtechnieken van Martien niet aanzien. Ook bezoeken ze een bruidsbeurs. De hele familie gaat mee om inspiratie op te doen voor de grote dag.

Grootheidswaanzin 

Eenmaal terug van de bruidsbeurs is iedereen weer aan het klussen geslagen. Ook wil de familie graag een zwembad in de tuin, waar voorheen een jacuzzi zat. Erica en Martien meten de maten voor het zwembad op. Volgens Erica leidt Martien weer eens aan ‘grootheidswaanzin’, omdat hij het zwembad veel te groot wil laten maken. 

Claire overstuur door zwembad 

De volgende ochtend is Martien ineens totaal van gedachte veranderd. “Ik werd vanochtend wakker en ik zei tegen mama: ik ben helemaal van het zwembad af”, zegt hij tegen Maxime. Zij reageert geshockt: “Wat?!”, waarop Martien zegt: “Ja, ik werd wakker en ik zeg mam, ik denk dat ik het zwembad niet doe.”

Vervolgens komt Claire binnengelopen. Maxime zegt tegen haar dochter: “Claire, weet je wat opa net zegt? Opa wil geen zwembad meer.” Claire wordt door dit nieuws gelijk overstuur en begint hard te huilen. Maxime en Martien zijn geschrokken van haar reactie, waarna Maxime haar optilt om te troosten.

“Verwaande moeder, verwaand kind”

Op Twitter gaat het los, omdat Claire zo overstuur raakte van het zwembad. Iemand Tweette bijvoorbeeld: “Verwaande moeder, verwaand kind.” En: “Zit ik net naar chateau Meiland te kijken, zie ik een kind van 4 gillen en krijsen dat ze geen zwembad krijgt van 3 bij 7…”

Terecht, zijn er ook mensen die het voor Claire opnemen op Twitter: “volwassen mensen die los gaan op een kind…dan kijk je niet.”  En: “Ik zou de kleine meisjes uit beeld laten. Die krijgen nu al negatieve zooi over hun heen, dankzij wat moeders uitkraamt. Meisje is natuurlijk totaal blij gemaakt met een zwembad, wat opa ff niet meer ziet zitten.”

Op de Instagram story van Maxime is een foto te zien van de tuin. In de hoek is er een zwembad te zien. Heeft Claire dan alsnog haar zin gekregen?

Tags

CLAIREERICAMARTIENMAXIMEMEILANDJESZWEMBAD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck