Claudia de Breij zegt Jinek op laatste moment af: ‘Kan niet tegen kritiek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eva Jinek begon het nieuwe seizoen van haar talkshow mager: er werden slechts twee onderwerpen besproken. Hoe dat komt? Claudia de Breij zou de hoofdgast zijn, maar heeft op het laatste moment afgezegd. ,,Ze baalt van de kritiek op de oudejaarsconference.”

Claudia de Breij zou gisteren aanschuiven bij Jinek, maar heeft op het laatste moment afgezegd. ,,Claudia zou vanavond te gast zijn bij Jinek”, zei Evert Santegoeds gisteren in Shownieuws. ,,Dat weten wij omdat wij vorige week al contact zochten met Claudia om even met haar na te praten na die oudejaarsconference.”

Domper

Het management van Claudia weigerde dit, omdat ze haar verhaal zou doen bij Jinek. Maar uiteindelijk kwam Claudia ook daar niet opdagen. ,,Tot onze verbazing zat ze helemaal niet bij Jinek en ook niet ergens anders. Ze reageert helemaal nergens op.”

Volgens Santegoeds baalt Claudia van alle kritiek die ze heeft gekregen. ,,Het lijkt er toch een beetje op dat de oudejaarsconference voor haarzelf een domper is. We weten hoe gevoelig ze is voor de kritiek die daarop is.”

Zelfmedelijden

Claudia klaagde in de oudejaarsconference dat de media zo achter haar mening aan zaten over de angstcultuur bij de Wereld Draait Door. De reacties op haar geklaag waren niet mals. ,,Die klaagzang… Het leek wel alsof zij het allergrootste slachtoffer van de situatie was”, zei Rob Goossens in RTL Boulevard. ,,Het zelfmedelijden dat eruit bleek! Terwijl ik het helemaal niet gek vind dat zij vragen krijgt over De Wereld Draait Door.”

Ook Evert vindt alle kritiek terecht. ,,Ik vond het eigenlijk ook wel een beetje tegenvallen. Het kwam heel laat op gang en wat er toen kwam was niet genoeg om die hele uitzending recht te breien.”

Tags

Claudia de BreijEva JinekJinekOudejaarsconference

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie