Collega haalt uit naar Bridget: ‘Niet ziek maar kater!’

Bridget Maasland
Door: DitjesenDatjes
08-02-2020

Bridget Maasland (45) wordt een dagje ouder, maar toch probeert ze haar twintig jaar jongere vriend André Hazes bij te houden. Dat lijkt niet vanzelf te gaan, want onlangs was de presentatrice ziek. Een anonieme collega denkt alleen dat het geen griepje was…..

‘Kater en niet ziek’

Een foto op Instagram was het bewijs: Bridget Maasland was geveld door de griep. Ze keek moe in de lens terwijl ze het knopje indrukte om een foto te maken. ,,Ziek op de bank”, schreef ze erbij. De griep kwam nét na de concerten van Vrienden van Amstel Live, waar André avond na avond optrad. Een collega vindt het wel héél opmerkelijke dat Bridget net na al dat gefeest ziek was.

,,Leuk dat zij zich nu ineens ziek meldt, maar misschien moet zij het in haar privéleven gewoon wat rustiger aan doen”, zegt een collega van Bridget tegen weekblad Weekend. ,,Niet zo raar dat je je niet lekker voelt als je de hele week laat naar bed gaat omdat je bij je vriendje wilt zijn en ‘s morgens weer vroeg op moet voor televisiewerk. Volgens mij had ze meer last van een kater dan van de griep.” 

 

Meer DenD