Collega’s onthullen ware aard van Martien Meiland

Ware aard van Martien Meiland komt naar boven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Showbizzcollega’s zijn helemaal klaar met de familie Meiland. Vooral Martien, die over iedereen een mening lijkt te hebben, wordt niet meer gewaardeerd. Nu er in zijn biografie en nieuwe podcast ook nog onwaarheden worden verspreid, slaan collega’s terug.

Martien en Erica hebben er totaal geen moeite mee om hun collega’s te beledigen. Zo deelde Martien zijn mening al te graag in zijn biografie en in de podcast die hij samen met Erica opneemt, blijft ook niemand onbesproken.

Zo noemde Martien Marieke Elsinga ‘een aanstelster’, zei hij dat hij Frank en Rogier ‘niet moet’ en kreeg zijn ex-werkgever een veeg uit de pan. Voor enkele BN’ers is het nu genoeg geweest.

‘Gillende keukenmeid’

,,Toen Martien bij Van Roon Living werkte, maakten wij opnames voor het tv-programma Bij ons in de PC. Toen merkte ik al dat Martien tv-geil was”, aldus Frank Jansen in weekblad Story. ,,Wij kwamen eraan lopen met in ons kielzog een cameraploeg en hij stond toen meteen vooraan om de hondjes water te geven.”

Frank ergert zich vooral aan het geschreeuw van Martien. ,,Daar kan ik niet tegen. Het is net een gillende keukenmeid.”

Grote verbazing

Ook Richard van Loon, de ex-werkgever van Martien bij Van Roon Living, wil graag zijn zegje doen. Hij werd door Martien ‘een vervelend en moeilijk mannetje’ genoemd. ,,Met verbazing heb ik de passages in Martien biografie gelezen. Ik herken me totaal niet in zijn omschrijven”, aldus Richard.

‘Het irriteert me’

Na het lezen van de biografie confronteerde hij Martien op de onjuistheden. ,,Ik voel niet de behoefte om Martien publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ik hou de eer aan mezelf.”

Wel was Richard verbaasd over wat hij in het boek las. ,,Misschien was dat nodig om het een beetje smeuïg te maken. Alleen jammer dat het over mijn rug ging. Ik zit er niet heel erg mee, maar het irriteert me wel. Het is onjuist.”

Leugens en veel aandacht

Verder wil Richard nog wat kwijt over de ware aard van Martien. ,,Martien is heel erg zwart-wit”, vertelt hij. Daarnaast heeft Richard hem vaker betrapt op leugens. ,,Erg vreemd. Martien heeft een selectief geheugen. We hebben een leuke tijd gehad, veel gelachen. Maar op een gegeven moment was ik wel klaar met Martien. Hij is een druk mannetje, dat veel aandacht vraagt.”

Tags

Erica MeilandFrank en ROgierFrank JansenMartien MeilandMeilandmeilandjes

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie