College Tour terug, maar wie gaat het presenteren?

Door: Sinem Toprak
10-12-2018

Het NTR-programma College Tour is in 2019 weer te zien op televisie. In dat programma interviewde Twan Huys beroemdheden in een zaal vol studenten. Het programma wordt echter niet meer door Twan gepresenteerd, want Twan is overgestapt naar RTL. De grote vraag is, wie gaat het programma nu presenteren?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wie het programma gaat presenteren is nog niet bekend. Wel is bekend dat het programma terugkeert bij de publieke omroep. Dit kondigde de NPO vanochtend aan.

Zeer betrokken

Twan liet na zijn transfer naar RTL 4, weten dat hij waarschijnlijk wel een keer College Tour voor RTL zou maken. ,,Het zit in mijn dna’’, vertelde hij in een interview met het AD. ,,Ik zou het niet logisch vinden als het bij de publieke omroep terugkeert, omdat het programma heel erg aan mij hangt en ik bij de totstandkoming van elke aflevering zeer nauw betrokken was.’’

Rechten

Het feit dat College Tour toch bij de NPO blijft, is mogelijk omdat de rechten op het format gedeeld worden tussen de NTR en Twan. Het programma verhuist van NPO 3 naar het hoger aangeslagen NPO 1.

 

 

Meer DenD