Columniste Nausica fileert klunzige talkshow Khalid & Sophie

Nausica Marbe kritiek op Khalid Kasem
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Columniste Nausica Marbe maakt de nieuwe talkshow van de presentatoren Khalid Kasem en Sophie Hilbrand volledig met de grond gelijk.

Met een ongemene felheid schrijft ze vandaag in haar Telegraafcolumn: ‘Khalid & Sophie is voorspelbaar, mist urgentie, is klunzig gemaakt, wordt slecht gepresenteerd, heeft geen vaart, mist humor en is onderdeel van linkse manipulatie.’

Het zijn niet alleen de kijkcijfers van de eerste 5 uitzendingen die nu al een nachtmerrie zijn voor BNNVARA zijn, maar ook de kwaliteit van de talkshow blijkt ondermaats. Het stormde afgelopen dagen kritiek over hoe weinig urgent de show is en hoe vlakjes die wordt gemaakt.

Aantal kijkers gehalveerd

In vergelijking met DWDD is het aantal kijkers zelfs meer dan gehalveerd. In zijn eerste uitzending interviewde Khalid Kasem zijn voormalige kantoorgenoot Royce de Vries over de moord op zijn vader. De redactie van Khalid & Sophie ventte het uit als een primeur terwijl de De Vries die avond eerder zat bij RTL Boulevard.

,,Er zijn in de eerste week al zoveel fouten gemaakt, dat vragen over waar BNNVARA mee bezig is gerechtvaardigd zijn. Dit is je reinste talkshow zelfmoord”, schrijft Nausica in haar wekelijkse column.

‘Linkse manipulatie’

Haar verklaring is dat presentatrice Fidan Ekiz van het gestopte De Vooravond aan de kant geschoven is omdat ze ‘het gezond verstand’ predikte in tegenstelling tot het huidige presentatieduo.

De onervaren Khalid, die voordat de talkshowserie begon werd afgeschilderd als het allergrootste talent, vindt Marbe ongeschikt, ze noemt het zelfs een fiasco. De voormalige advocaat ‘mist uitstraling, is vlak, interviewt slecht, houdt geen ritme in de gesprekken en heeft een ideologische agenda’.

Volgens Marbe herkent het publiek meteen de ‘linkse manipulatie’ van deze talkshow.

Tags

BNNVARAFIDAN EKIZKHALID KASEMRTL BOULEVARDSOPHIE HILBRANDTALKSHOWTELEGRAAF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck