Complete line-up NN North Sea Jazz Festival bekend

Door: DitjesDatjes
19-05-2022

De complete line-up voor het NN North Sea Jazz Festival is donderdag bekendgemaakt. Onder meer Eliane Elias, Maarten Hogenhuis, DULFER!, Total Response en Bruut! maken het rijtje artiesten dat optreedt in Rotterdam Ahoy compleet.

Eerder was al bekend dat Alicia Keys, Diana Ross, Nile Rodgers & CHIC, Erykah Badu, Gregory Porter, H.E.R., Diana Krall, IbrahIm Maalouf, Michael Kiwanuka en Artist in Residence Herbie Hancock dit jaar optreden. Het festival opent op donderdag 7 juli met een concert van John Legend, die ook het openingsconcert van de verplaatste editie in 2021 zou verzorgen. Jazzpianist en -componist Herbie Hancock is tijdens de 45e editie de zogenoemde ‘artist in residence’ en geeft meerdere concerten tijdens het festival dat van 8 tot en met 10 juli duurt.

Het festival kon de afgelopen twee jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. De organisatie verwacht dat NN North Sea Jazz dit jaar alsnog groots gevierd kan worden. Kaartjes voor de geannuleerde edities blijven geldig, een aantal losse dagtickets gaan komende vrijdag in de verkoop.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD