‘Connie legt beslag op rekeningen Eugène’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Connie Breukhoven liet al beslag leggen op de Rotterdamse panden van haar ex-verloofde Eugène van Dun, maar nu gaat ze volgens Bekendeburen nog een stap verder. Ze zou namelijk ook beslag hebben laten leggen op de bankrekeningen van de man!

Miljoenen

Terwijl het geld van Connie Breukhoven niet op lijkt te kunnen, kwam Eugène van Dun van minder goede huize. Toch kochten ze, toen ze nog stapelverliefd waren op elkaar, samen panden in Rotterdam. Beide waren deels eigenaar maar Eugène van Dun was voor de aankoop van de panden de diva nog een enorm bedrag verschuldigd. Namelijk 2,6 miljoen euro!

Blijkbaar laat Connie het daar niet bij, want ze heeft ook geld van de rekeningen van Eugène afgehaald. Hoeveel is volgens Bekendeburen niet duidelijk, want dat ligt er maar net aan hoeveel geld er op zijn rekening stond.

Nieuwe vriendin

Waarom Connie alles probeert af te pakken van Eugène is niet duidelijk. De man was juist stapelverliefd op Connie en kon in december niet geloven dat Connie de relatie verbrak. Hij was kapot van verdriet en had lang de hoop dat het nog goed zou komen, maar inmiddels is hij gelukkig met een andere vrouw, die veel jonger is dan Connie. Zou ze daarom wraak nemen?

Tags

CONNIE BREUKHOVENEUGENE VAN DUNPANDENRELATIERUZIEUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck