‘Connie’s leven te saai voor realitysoap’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Sinds Connie Witteman de Instagram-app heeft ontdekt, stijgt het cijfer van haar volgers dagelijks. Al 33.000 fans genieten van een kijkje in de diva haar privéleven. Anderen zien het als opstapje voor haar naar een eigen realitysoap net als bij de Meilandjes. Helaas zien de grote tv-bazen hier vrij weinig in…

Glamourleventje

Connie haalt alles uit de kast op haar Instagram om haar glamourleventje te showen aan haar volgers. Van shoppen in de P.C. Hooftstraat tot pronken met alle uitnodigingen van feestjes die zij ontvangt. Maar ook geeft de blondine tips hoe je je haar het beste kunt stylen en beantwoordt ze vragen met een lange blonde pruik en een glamoureuze roze outfit. Volgens het blad Story zou Connie zo openlijk solliciteren voor een eigen realitysoap.

‘Niet spannend genoeg’

Schrijver Bert van der Veer weet het zeker, Witteman gaat haar eigen soap écht niet krijgen. ,,Het leven van Connie is veel te magertjes” zegt hij tegen Story. ,,Haar leven nu is niet spannend genoeg en ik vind haar filmpjes op Instagram te gespeeld. Daar prikken de tv-kijkers direct doorheen”, aldus de televisiedeskundige.

Niemand staat te popelen

De RTL4 directie laat daarentegen weten dat er wel serieus naar gekeken zou worden. ,,Er ligt nog geen concreet voorstel en als dat komt, gaan we daarnaar kijken. We kijken inhoudelijk naar programma’s en gaan niet af op filmpjes op Instagram.” Erland Galjaard heeft echter géén interesse. ,,Ik denk dat het via MasMedia wordt gemaakt. Maar niet bij onze zender! Dat lijkt me sterk, zonder dat ik daarvan af weet” aldus Galjaard tegen Story. AVROTROS staat ook niet de popelen om de diva.

Hier denken haar volgers heel anders over. Zij worden wild van Connie’s video’s en vinden haar dagelijkse verhaaltjes inspirerend.

Tags

BN'erConnie BreukhovenConnie WittemanDivaGlamourInstagramrealitysoap

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie