Connie Witteman en nieuwe liefde nu alweer uit elkaar?

Update relatiestatus Connie||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman liet een aantal maanden geleden weten weer helemaal gelukkig te zijn in de liefde. Ze was ervan overtuigd dat Henk de Vries haar láátste liefde zou worden, maar volgens geruchten is de relatie alweer over. Connie reageert zelf op de vermeende relatiebreuk.

Connie en Henk kennen elkaar al ruim 35 jaar en zijn altijd goed bevriend geweest. Vorige zomer besloten ze samen te gaan eten met wat gezamenlijke vrienden, waar langzaam wat op begon te bloeien.

Laatste liefde

Daarna hebben ze nog wat afspraakjes gehad met zijn tweeën en zijn ze afgelopen oktober zelfs samen op vakantie geweest naar Curaçao. ,,Daar hebben we besloten eindelijk, alsnog, voor elkaar te gaan nu we beiden alleen zijn”, vertelde Connie in weekblad Privé.

Connie besefte zich dat haar liefdesleven niet zo mocht eindigen als dat het drie jaar geleden deed en wist dan ook zeker dat Henk haar laatste liefde zou worden. ,,Henk wordt zeker mijn láátste liefde. Daar ben ik van overtuigd. Het is mooi dit geluk nog te vinden op onze leeftijd. We zijn beiden begin zeventig. We gaan er volop van genieten.”

Maar volgens geruchten zou de relatie na een aantal maanden toch zijn gestrand. ,,Volgens een spion is het nu over en uit”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Wat de reden is van de breuk is nog niet bekend.”

Reactie Connie

Connie heeft inmiddels gereageerd op de geruchten dat haar relatie voorbij zou zijn. Volgens haar is er geen sprake van een relatiebreuk en zijn de twee nog altijd hartstikke gek op elkaar.

In een video verklaart ze dat er een kaart met daarop de tekst ‘Opkikkertje’ staat omdat Henk een resort op Bali heeft waar hij heen moest. ,,Hij is eerder teruggekomen omdat zijn moeder met zware longonsteking ligt en ze is toch al 99 jaar, dus hij vond het slimmer om eerder terug te komen. Vandaar de kaart het Opkikkertje. Nou lieve mensen, alles is weer rustig hopelijk na dit bericht”, aldus Connie op Instagram.

Tags

CONNIE WITTEMANHENK DE VRIESNIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck