Connie Witteman ‘enorme heibel’ met schoonzoon?!

Connie Witteman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Weekblad WEEKEND doet een grote onthulling over Connie Witteman en haar schoonzoon Rick. De twee zouden enorme heibel hebben. Rick, de partner van haar zoon Marvin, heeft al een aanzienlijke tijd niets meer over zijn schoonmoeder gepost. Waar ze eerst veel van elkaar lieten zien op Instagram, blijkt dat nu helemaal weg. 

‘Zoveelste kind zonder contact’

Naast Rick, zou Connie ook heibel hebben met haar andere kinderen. Zo heeft Connie haar dochter Shanna, al jaren niet meer gezien. Ook het contact met zoon Jordy verloopt moeizaam. WEEKEND geeft aan dat insiders deze beweringen bekend maakten. ,,Er is enorme heibel. En Connie’s zoon Marvin zit nu natuurlijk in een heel lastig parket. Kiest hij voor zijn moeder of gaat hij voor zijn liefde en wordt hij het zoveelste kind dat geen contact meer wenst met Connie?”, aldus de bron. 

Samenwonen

In 2019 waren Connie en Rick nog samen in de media, omdat haar zoon samen met zijn vriend intrek nam in hetzelfde appartementencomplex als Connie. Connie die altijd beschikte over een riant appartement aan de P.C. Hooftstraat, verkocht een aangrenzend appartement aan haar zoon Marvin. 

Tags

CONNIECONNIE WITTEMANWEEKBLAD STORYWEEKENDWITTEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck