Connie Witteman geeft update over zieke zoon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Connie Witteman heeft op haar Instagram account een update gedeeld over zoon Marvin. Haar zoon werd afgelopen maand opgenomen in het ziekenhuis wegens het coronavirus. De 69-jarige zangeres laat weten dat Marvin zich volledig richt op herstel.

‘Ik voel mij diep geraakt’

Eerder deze maand werd Marvin opgenomen in het ziekenhuis, waarna hij zelfs enkele dagen op de intensive care moest doorbrengen. Vorige week maakte Connie het goede nieuws bekend dat haar zoon van de IC af mocht. Nu laat Connie op haar Instagram over het herstel weten: ,,Op zijn zachtst gezegd “hij heeft een grote jas uitgedaan” ik voel mij diep geraakt als hij bij me is, maar we werken er hard aan om hem z.s.m. weer in zijn oude patroon te krijgen zodat hij ook weer lekker kan gaan sporten!”

Het echte leven

Connie vervolgt haar bericht met de boodschap dat dit haar/het echte leven is: ,,Ik heb helaas geen ‘insta life’ maar ‘this is my real life’.” Iets wat haar volgers erg lijken te waarderen. ,,Dat is precies de reden waarom je zoveel volgers hebt. Een puur mens met alle fijne dingen van het leven, maar ook de trieste kant van het leven”, aldus volger Stefje. ,,Precies daarom volg ik jou”, reageert volger Lia. 

Tags

CONNIECONNIE WITTEMANWITTEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck