Connie Witteman spreekt zich uit over Marco Borsato: ‘Geen enkele twijfel’

Connie is duidelijk over Marco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was Connie Witteman die Marco Borsato en Leontine Ruiters ooit aan elkaar koppelde tijdens een diner bij haar thuis. Hoe denkt zij over de beschuldigingen die aan het adres van de zanger zijn gedaan?

De vonk tussen Marco en Leontine sloeg over tijdens een diner bij Connie. Inmiddels gaan de twee hun eigen weg: Leontine heeft ondertussen al een relatie met een ander gehad en Marco leeft al meer dan een jaar onder de radar.

‘Vreselijk’

Connie kent Marco al heel lang. Hoe is dat contact nu? ,,Ik heb Marco al zeker twintig jaar niet gesproken”, onthult ze in weekblad Story. Volgens haar is er geen ruzie geweest. ,,Maar Marco en Leontine kregen op een gegeven moment hun eigen leven, en ik zat ook in mijn eigen bubbel.”

Wel wil Connie zich uitspreken over de beschuldigingen die tegen Marco zijn gedaan. ,,Ik vind het vreselijk wat Marco nu allemaal overkomt. Ik kan in elk geval zeggen dat ik nooit twijfels over hem heb gehad. Nooit!”

‘Onzedelijke betastingen’

Inmiddels is bekend dat Marco Borsato niet vervolgd wordt voor zaken rond The Voice of Holland. Het OM seponeert die zaak omdat de verklaring van het slachtoffer niet ondersteund wordt door een tweede bewijsmiddel. Naast de onderzoeken rondom The Voice loopt er nog een onderzoek tegen Marco. Een 22-jarige vrouw deed aangifte tegen de zanger van ‘onzedelijke betastingen’. Borsato deed op zijn beurt aangifte tegen de vrouw. Die zaak loopt nog.

Tags

CONNIE WITTEMANLEONTINEMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie