Contact André en Sarah toch niet verbroken? ‘Facetimen met elkaar’

Hebben André en Sarah toch nog gewoon contact?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes en Sarah van Soelen zijn na de vermeende breuk niet meer samen gezien. Toch duikt er ineens een video op waarin het lijkt dat Sarah aan het Facetimen is met André…

De geruchtenmolen blijft op volle toeren draaien. Sarah verwijderde de initialen van André uit haar Instagram-bio waarin ze duidelijk wilde maken dat ze vrijgezel is. Zij zocht afleiding in de sportschool en André pakte het vliegtuig naar Dubai. De twee zijn niet meer samen gezien en er zou ook geen contact meer zijn geweest. Of toch wel?

Facetimen vanuit Dubai

Juice kanaal RealityFbi deelde een video waarin Sarah aan het Facetimen is met iemand die aan het zwembad lijkt te liggen. André zou nu weer thuis zijn van zijn tripje naar het zonnige Dubai, maar op het moment van filmen zou hij daar nog wél geweest zijn.

Wie goed kijkt ziet dat degene waarmee Sarah Facetimed een zonnebril draagt. Ook lijkt de persoon een man te zijn. Hoewel de beelden wazig zijn en het niet zeker is dat het André is, lijkt hij er wel op. Houdt het stel iedereen voor de gek?

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIESARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck