Corey Feldman vastgezet om taser

Door: DitjesDatjes
21-02-2020

Voormalig kindster Corey Feldman heeft donderdag geprobeerd een vliegtuig te boarden met een taser op zak. Het stroomstootwapen werd bij de security van vliegveld LaGuardia in New York onderschept en Feldman werd vastgezet.

Volgens TMZ liep het incident met een sisser af; de beveiligingsbeambten besloten de The Goonies-ster niet te arresteren. Hij mocht de taser alleen houden als hij een koffer kocht zodat hij het apparaat kon inchecken. Dit zou hij hebben gedaan, waardoor hij wel zijn vlucht mistte.

Feldman was in New York om zijn nog niet vertoonde documentaire te promoten. Daarin gaat hij dieper in op de misbruikbeschuldigingen die hij al jaren uit. In zijn autobiografie die in 2013 uitkwam, beweerde Feldman dat hij als tiener slachtoffer was van georganiseerd seksueel misbruik in Hollywood. Datzelfde lot zou ook Corey Haim zijn overkomen. De twee stonden in de jaren tachtig bekend als The Corey’s. Haim raakte later verslaafd aan drugs en overleed in 2010 aan een longontsteking.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen