Corona dwingt Sylvie Meis bruiloft te verplaatsen

Door: DitjesDatjes
08-04-2020

Sylvie Meis moet haar droomhuwelijk met haar verloofde Niclas Castello verplaatsen. Vanwege het coronavirus kan het geplande feest in juni niet doorgaan, zegt de presentatrice tegen het Duitse Bunte.

“Het is natuurlijk triest en jammer dat we vanwege de huidige situatie het bruiloftsfeest moeten uitstellen, maar er spelen nu belangrijkere dingen”, vindt Sylvie. Ze verzekert dat het huwelijk er hoe dan ook komt. “Uitstel is geen afstel”, aldus de socialite.

Sylvie en Niclas waren van plan om in het Italiaanse Florence te gaan trouwen. De twee maakten in oktober, toen ze elkaar nog maar een paar maanden kenden, hun huwelijksplannen bekend.

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar die verloving kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen