Corona kost René Froger meer dan 1 miljoen euro

Zwaar verlies tijdens corona voor René Froger
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Door de coronapandemie kon René Froger voor een lange tijd niet optreden en dat heeft er flink ingehakt. Alle afgelaste optredens hebben hem meer dan één miljoen euro gekost.

René Froger kon lange tijd niet optreden en ook de concerten van de Toppers werden afgelast. Dat heeft hem een hoop geld gekost, zo is te zien aan de cijfers van zijn twee bedrijven.

Eigen vermogen gedaald met 1,1 miljoen

BekendeBuren meldt dat het eigen vermogen bij de twee bedrijven van de zanger, Frogers Showtime Entertainment B.V. en René Froger B.V., in totaal is gedaald met bijna 1,1 miljoen euro.

Geen zorgen

Toch lijkt de zanger zich niet zoveel zorgen te maken. Want ook al heeft het hem meer dan een miljoen euro gekost, de coronapandemie heeft zijn gezin ook goede dingen gebracht. Jarenlang leefden Natasja en René naar hun agenda’s en hadden ze bijna nooit tijd voor elkaar en voor hun kinderen en kleinkinderen.

,,Voordat alles op slot ging, leefden we naar onze agenda’s en moesten we met een rood kruis aangeven op welke dag we samen konden zijn”, vertelde Natasja onlangs in weekblad Story.

‘Heerlijk om zoveel samen te zijn’

Nu ze gewend zijn om weer veel samen te zijn, hebben René en Natasja dan ook besloten niet meer terug te gaan naar hoe het voor corona was. Er zal dan minder geld binnenkomen, maar tijd is volgens het gezin véél kostbaarder. ,,Dat is ons de afgelopen twee jaar wel duidelijk geworden. We vonden het heerlijk om zoveel samen te zijn. En voor de komende jaren willen we dat dat zo blijft.”

Tags

CORONAFROGERNATASJA FROGERRENÉ FROGERVERLIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck