Coronatest Kromowidjojo bekend!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het moet een schok zijn geweest voor zwemster Ranomi Kromowidjojo. Een ploeggenoot van Team Iron – waar zij onderdeel van is – werd positief getest op het coronavirus en de Nederlandse zwemster moest daarop meteen in quarantaine en een coronatest ondergaan. Vandaag kreeg ze de uitslag. Mag ze meedoen met de International Swimming League?

De International Swimming League heeft deze week plaats in Eindhoven. Dat is een zwemcompetitie in teamverband. De voorrondes werden in Napels gehouden, in Eindhoven worden de halve finales gehouden en op 3 en 4 december hebben de finales plaats. Vermaard zwemster Ranomi Kromowidjojo zou als onderdeel van Team Iron aan deelnemen. Maar door een positief geteste teamgenoot van Kromowidjojo moest de zwemster meteen in quarantaine en getest worden op Corona. En, ondanks dat de zwemster geen klachten had, moest ze daarom de openingspersconferentie missen. Vandaag kreeg ze de uitslag van haar test…

Records

Gelukkig voor de zwemster bleek de uitslag negatief en kan ze gewoon meedoen aan de zwemcompetitie. Dat heeft ze in het verleden overigens niet onverdienstelijk gedaan. Op dit moment staan er bij de competitie twee records op haar naam. Eén op de vijftig meter Freestyle. Die is in 2019 vastgelegd en één op de vijftig meter vlinderslag. Die is in 2020 vastgelegd.

Tags

CORONACORONATESTEINDHOVENPERSCONFERENTIERANOMI KROMOWIDJOJOUITSLAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck