Corry Konings neemt afscheid van zieke vriendin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

2018 is het jaar voor Corry Konings waarin dat ze weer bekender werd bij de jongeren, haar agenda weer vol zit met boekingen en haar telefoon roodgloeiend staat. En dat allemaal door haar deelname aan Expeditie Robinson. Helaas kijkt ze niet alleen maar positief terug op het afgelopen jaar, want ze heeft afscheid moeten nemen van een hele dierbare vriendin.

Longziekte

Nel was zeven jaar lang de huisgenoot van Corry. Vlak voor de zomer verhuisde Nel naar een verzorgingstehuis, want de longziekte COPD die ze al een aantal jaar heeft, werd te erg. ,,Als het aan mij had gelegen, hadden we een verpleegster in huis genomen, maar dat wilde Nel onder geen beding. Ze vind dat ik geen gedoe om haar moet hebben”, vertelt Corry aan weekblad Weekend. ,,Ik ga haar minstens twee keer per week opzoeken en ik doe ook nog altijd haar haar. Dat doe ik al dertig jaar en dat blijf ik doen.”

Zorgen

Corry en Nel zijn altijd erg hecht geweest. Nel is al dertig jaar een vriendin van de zangeres en haar kinderen. ,,Ze is familie geworden. Zij was er vroeger altijd als ik het land in moest om op te treden. Het is nu mijn beurt om er voor haar te zijn en dat doe ik met alle liefde die in me huist.”

Tags

CORRY KONINGSEXPEDITIEHUISGENOOTROBINSONVERDRIETVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck