Creepy: Delfina Chaves poseerde als Inés Zorreguieta vlak na haar overlijden

Bizarre fotoshoot in 2018 van Delfine Chaves
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn vreemde foto’s van Delfina Chaves opgedoken op Instagram. Vlak na het overlijden van Inés Zorreguieta, de zus van koningin Máxima, poseerde Delfina in dezelfde look als Inés had…

,,Drie foto’s van een meisje in pak”, luidt het bij de foto’s van Delfina op Instagram. De Argentijnse actrice heeft op de foto’s een heel andere look dan ze normaal heeft. Zo heeft ze donker haar en draagt ze een rode baret.

Opvallende look

Opvallend is dat Delfina op de foto’s veel wegheeft van Inés Zorreguieta, de overleden zus van koningin Máxima. De foto’s van Delfina zijn gedeeld op 19 juni 2018, slechts dertien dagen na het overlijden van Inés.

Inés Zorreguieta

De jongste zus van Máxima overleed in 2018 op 33-jarige leeftijd. Inés had al jaren last van depressieve gevoelens en beroofde zichzelf van het leven. De zus van Máxima werd dood gevonden in haar appartement in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Hoewel Máxima en Inés een leeftijdsverschil van dertien jaar hadden, hadden de zussen een hechte band met elkaar.

Serie Máxima

Delfina Chaves is momenteel te zien in de serie Máxima. De serie vertelt het levensverhaal van koningin Máxima en wordt gedraaid in Argentinië, New York, Spanje en Nederland. De serie start bij de ontmoeting met Willem-Alexander in Sevilla in 1999. Vanaf het moment dat Máxima aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De serie is vanaf 20 april te zien op Videoland.

Tags

KONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck