Daarom vertrok Trijntje Oosterhuis bij Ladies of Soul

Door: DitjesDatjes
13-03-2019

Al sinds het vertrek van Trijntje Oosterhuis bij de Ladies of Soul, anderhalf jaar geleden, gonst het in de muziekwereld van de geruchten dat het niet meer botert tussen Trijntje en haar broer, producer Tjeerd.

In 2012 kwamen de Ladies of Soul voor het eerst samen. Trijntje was samen met Tjeerd de bedenker en initiatiefnemer van de damesgroep. Vandaar dat het plotselinge vertrek van Trijntje in 2017 veel vragen opwierp.

Volgens een ingewijde zou het allemaal te maken hebben gehad met een hoogopgelopen ruzie tussen broer en zus. Die zou zo hoog zijn opgelopen dat ze sindsdien nauwelijks meer met elkaar hebben gesproken, aldus de ingewijde tegenover Story. De omgeving zou niet verwachten dat de twee binnenkort nog om de tafel gaan zitten.

Al twintig jaar

Wat er precies van waar is, blijft onduidelijk. Maar de laatste foto’s van broer en zus samen in de media dateren uit 2014, een groepsfoto van de Ladies of Soul. Ook toen vader Huub Oosterhuis onlangs tachtig werd, zag niemand ze samen.

Tjeerd weert alle roddels af. ,,Er is geen ruzie. De reden dat Trijntje niet meer meedoet is ruim anderhalf jaar geleden uitgebreid in het nieuws geweest. Dit soort verhalen doen al twintig jaar de ronde, maar wij weten in de familie wel beter”, aldus Tjeerd tegenover Story.

 

Meer DenD