Dafne Schippers wil graag een man

Door: DitjesenDatjes
20-07-2018

Dafne Schippers heeft haar driekamerappartement verlaten, en betrekt een grote woning in Oosterbeek. Ze heeft alle kamers voor zichzelf, want tot haar grote spijt heeft ze nog geen leuke vriend gevonden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vertrouwen

Een jaar lang was ze gelukkig met dj Nicky Romero, maar begin 2017 liep de relatie stuk. De reden? De twee konden niet genoeg tijd voor elkaar vrijmaken, want beiden waren veel in het buitenland voor hun carrière. Ook nu is Dafne nog meer dan de helft van het jaar van huis, maar toch hoopt ze haar nieuwe woning die ze onlangs heeft gekocht voor 540.000 euro met iemand te kunnen delen. ,,Het zou fijn zijn als ik weer een man aan mijn zijde zou hebben”, zegt de atlete tegen Story. ,,Ik heb er alle vertrouwen in dat ik een bijzonder iemand tegen het lijf loop.”

De 26-jarige heeft namelijk een grote wens: een gezinnetje stichten. ,,Ik ben echt een familiemens. Met mijn neefje van drie jaar vind ik het heerlijk om te dollen en naar de speeltuin te gaan. Ik hoop zelf ooit moeder te worden. Dat is mijn droom.”

Privacy

Dafne hoopt de komende tijd meer privacy te krijgen dan ze in het verleden had. De beroemdheid vindt ze maar niets. ,,Je merkt dat mensen elkaar aanstoten en me nakijken”, zei ze eens in het programma Helden. ,,’Kijk dat is Dafne Schippers’, hoor ik dan. Dan denk ik: ja jongens, ik ben het, ik weet het.”

Meer DenD