Daley Blind wordt voor de tweede keer vader

Daley Blind
Door: Eva Steins
19-10-2020

Groot nieuws van Daley Blind en zijn vrouw Candy-rae: het stel verwacht hun tweede kindje. Blind’s vrouw maakt het blije nieuws bekend op Instagram.

Grote broer

Het wordt een drukke boel bij de Blindjes thuis. Candy-rae kondigt op Instagram aan dat hun zoontje Lowen binnenkort een broertje of zusje kan verwachten.

,,We hebben jullie wat te vertellen” schrijft Candy-rae bij een foto met Daley, zoontje Lowen en hun hondje. ,,Lowen wordt binnenkort een oudere broer” vertelt Candy-rae gelukzalig.

Op de foto is te zien hoe het stel poseert met de echo van het vierde Blind-telg. Daley heeft het nieuws nog niet op zijn eigen kanalen aangekondigd, maar reageert wel onder de foto die zijn vrouw plaatst. Onder de foto stromen de reacties van velen binnen die het stel feliciteren met het geweldige nieuws.

Hart

Het was een roerig jaar voor Daley Blind. De Ajax middenvelder kampte eind vorig jaar met een ontstoken hartspier, vlak na de geboorte van zijn eerste zoontje Lowen. Hij ging tijdens een Champions League thuiswedstrijd tegen Valencia tegen de vlakte. Het was flink schrikken voor Daley, maar gelukkig werd bekend gemaakt dat hij snel zou kunnen terugkeren.

Uit voorzorg werd bij de voetballer een ICD geplaatst, een apparaat dat het hartritme monitort en eventueel een schok geeft als deze uit ritme raakt. Dit werd toen uit voorzorg geplaatst, maar deze zomer ging het kastje toch af.

Tijdens een oefenduel ging Blind wederom tegen de vlakte, achteraf bleek dat zijn ICD-kastje was afgegaan. Na afloop werd dit verklaard door Ajax-trainer Erik ten Hag. ,,Hij gaat naar het ziekenhuis. Dan wordt onderzoek gedaan. De cardioloog gaat het uitlezen. Aan de hand van de resultaten zullen beslissingen genomen worden. Daley is oké. Hij voelt zich ook oké, heeft hij me net ook verteld.”

LEES OOK:

Minnares Daley Blind onthult: ‘Samen in hotelkamer’

Meer DenD