Minnares Daley Blind onthult: ‘Samen in hotelkamer’

Daley Blind
Door: DitjesenDatjes
22-01-2020

Enkele dagen na de geboorte van zoontje Lowen ging Daley Blind naar Valencia om te voetballen. Maar daar heeft hij naar verluidt die overwinning wel héél uitbundig gevierd. Een jonge vrouw vertelt aan weekblad Weekend dat zij door Daley blind werd uitgenodigd om mee naar het hotel te gaan, en dat aanbod heeft ze geaccepteerd…..

Samen in hotel

Het gaat om de 21-jarige Letitia. Weekblad Weekend heeft de jonge vrouw opgespoord en gevraagd wat er die bewuste nacht in oktober is gebeurd. In eerste instantie wilde ze informatie voor zichzelf houden, maar uiteindelijk besloot ze toch te spreken: ,,Daley heeft mij inderdaad gevraagd of ik meeging naar het hotel en dat heb ik gedaan, maar ik ga niet aan de grote klok hangen wat er daar allemaal is gebeurd.” Volgens Letitia heeft ze afgesproken daar niets over te zeggen.

Maar nu besluit ze dus toch meer vrij te geven, omdat ze eerst niet wist hoe de gezinssituatie van Daley was. ,,Pas later hoorde ik van vriendinnen dat hij een paar dagen eerder vader was geworden en dat hij zelfs getrouwd is!” Letitia laat weten niet te begrijpen waarom Daley dan toch haar benaderd heeft.

Geen reactie

Het weekblad heeft om een reactie gevraagd van de voetballer zelf en van zijn club Ajax. Beiden hebben besloten niet te reageren.

Meer DenD