Dan Karaty veroorzaakt ernstige kettingbotsing

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Een enorme schrik voor Dan Karaty. De danser is zaterdagavond betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk. Er zou een kettingbotsing ontstaan zijn toen hij onderweg was naar de opnamestudio van Belgium’s Got Talent. Dit meldt zijn management aan Shownieuws.

Total loss

De auto van Dan is geheel total loss is verklaard. Deze werd bestuurd door een chauffeur terwijl Karaty op de achterbank een dutje lag te doen. Tot zijn grote schrik botste de auto tegen een plotseling remmende automobilist. En alsof dat nog niet erg genoeg was, botsten er vervolgens nóg acht wagens tegen hen aan waardoor er een heftige kettingbotsing ontstond.

Ziekenhuis

Al snel waren de hulpverleners van de politie en het ambulance-personeel ter plekke om iedereen te helpen na de kettingbotsing. Zo werd ook bevestigd dat zowel de presentator als zijn chauffeur het goed maken en er vrijwel niets aan de hand is met de twee. Dan’s management laat wel weten dat twee andere betrokkenen naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Gewoon weer aan het werk

Ondanks dat Dan zo geschrokken is, zijn hij en zijn chauffeur toch naar België gegaan voor de opnames van Belgium’s Got Talent en is hij gewoon gaan werken. De dokter heeft hier ook groen licht voor gegeven.

Tags

Auto-ongelukBN'erDan karatyDanserkettingbotsingpresenatorverkeersongeluk

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie