Dankzij Prof. SLIM Johan Wiegman (58) 20 kg af…

prof slim
Door: DitjesDatjes
20-09-2017

Twintig kilo is er al van af. Van 127 naar 107 kilo.

Voor Johan Wiegman (58), die binnenkort opa wordt, bleek de Slim-methode van Prof. dr. Leonard Hofstra een uitkomst. ,,Ik had het boek van Hofstra al in huis, maar na een gesprek in april van afgelopen jaar in zijn kliniek stimuleerde Leonard mij om ook daadwerkelijk het roer op te gooien. Hij vertelde mij letterlijk: Eet een grote biefstuk of een flink stuk vis, maar blijf af van de koolhydraten, zoals pasta, rijst, aardappelen en brood. Sindsdien gaat er een kilo per week vanaf.”

Johan Wiegman
Hier woog Johan Wiegman 127 kilo in april 2017.
Johan weegt nu 107 kg en wil er nog eens tien van af. Dat gaat volgens hem lukken met de hulp van Prof. Slim.

Honger heb je niet, benadrukt Johan Wiegman uit IJsselstein. In het dagelijks leven werkt hij in Den Haag bij een groot telecombedrijf. ,,Afgelopen week hebben mijn vrouw en er zelfs een ‘groene week’ van gemaakt. De steun van haar is onmisbaar. Ik mis eigenlijk niets. Wil nu heel graag doorstomen naar onder de 100 kilogram. Dat kost misschien wat meer moeite. Maar ik zie de resultaten. Ik leef gezonder. Misschien kan ik straks ook zonder medicatie.”

Prof. dr. Leonard Hofstra ontdekte dat veel gezondheidsproblemen ontstonden door slechte voeding.

Andere reacties:

“Ik had alles al geprobeerd, van Sonja Bakker tot Dr Frank, maar niets hielp. Het bleek te liggen aan stress. Doordat de SLIM methode ook goed is tegen stress, gaat het opeens wel en vliegen de kilo’s eraf. Nu al 4 kg in 2 weken!”

“Ik kon door SLIM binnen 2 weken mijn lievelingsbroek al weer aan. Top!”

“Ik denk elke dag onder de douche aan Dr Hofstra. De koude douche voelt niet fijn, maar daarna zit ik vol energie de hele dag!”

Meer DenD