Danny de Munk gespot op Schiphol voor familievakantie

Danny vlucht weg uit Nederland|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Danny de Munk is vanmorgen vroeg samen met zijn gezin gezien op Schiphol, meldt showbizzkanaal Juicechannel. De familie De Munk gaat er even tussenuit om vakantie te vieren in Spanje.

Dochter Bo post op Instagram Stories een zonnig kiekje van het vliegveld in Barcelona. Het gezin heeft wat quality time ingelast met zijn vieren nadat eerder deze maand bekend werd dat een vrouw aangifte van verkrachting heeft gedaan tegen De Munk.

Verhaal doen

De zanger deed afgelopen donderdag zijn verhaal bij RTL Boulevard. Hierin ontkent hij de beschuldigingen over de verkrachting en seksueel overschrijdend gedrag. Het overspel van vijftien jaar geleden geeft hij wel toe. ,,Jenny heb ik het verteld, Jenny weet alles van mij. Maar dat je tegenover je zoon en dochter moet zeggen… ” Danny is kapot van de situatie, maar hij vindt het voor zijn gezin nog veel erger. ,,Mijn karakter is kapotgemaakt. Over elk woordje moet ik nadenken. Maar ik vind het voor mijn gezin tien keer erger. En ik heb ze door mijn overspel van vijftien jaar geleden ermee in getrokken. Ik heb duizendmaal mijn excuses aangeboden.”

Tags

DANNY DE MUNKFAMILIEVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck