Danny de Munk pakt de draad weer op

Danny pakt de draad weer op
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Danny de Munk laat via Instagram weten dat hij de draad weer oppakt. Op 12 mei komt zijn nieuwe single én videoclip uit. Onder zijn post regent het positieve reacties. ,,Geweldig nieuws!”, luidt het.

Na een dramatische periode is Danny de Munk weer terug. Er was aangifte tegen hem gedaan van verkrachting, maar vanwege onvoldoende bewijs werd hij niet vervolgd. Nu is het eindelijk tijd om de draad weer op te pakken.

‘De hoogste tijd’

,,12 mei nieuwe song & videoclip”, maakt Danny trots bekend op Instagram. Zijn volgers zijn enorm blij met het nieuws. ,,Eindelijk, ben benieuwd!”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Yes! De hoogste tijd.”

‘Het vertrouwen is weer terug’

Danny bracht samen met producer en liedjesschrijver Edwin van Hoevelaak vele uren door in de studio. ,,Het vertrouwen is weer terug bij Danny”, vertelt Edwin in gesprek met weekblad Privé. ,,Gelukkig gaat het intussen zichtbaar goed met hem. Ik ben erg verheugd dat hij weer kan genieten van de muziek. Hij is en blijft een fantastische zanger. Daarom moet hij zo snel mogelijk terug op het podium!”

Tags

DANNY DE MUNK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck