Danny de Munk sneert naar Waylon: ‘Ik heb geen demonen in mijn hoofd’

Danny haalt uit naar Waylon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Danny de Munk heeft een statement op Instagram geplaatst naar aanleiding van het uitgebreide interview dat gisteren te zien was in RTL Boulevard. Daarin deelt hij een sneer uit naar Waylon. ,,Ik wil niet met excuses komen over demonen in mijn hoofd”, schrijft Danny.

Danny de Munk heeft gisteren voor het eerst op camera gesproken over de beschuldigingen van verkrachting en seksueel overschrijdend gedrag aan zijn adres. Eerder deze maand werd bekend dat een vrouw aangifte van verkrachting heeft gedaan tegen de zanger, maar Danny ontkent dat er iets tegen haar wil is gebeurd.

‘Met deze vrouw heb ik geen seks gehad’

,,Degene die aangifte heeft gedaan, weet, samen met mij, wat er is gebeurd en wat zíj heeft gedaan. Hoor goed wat ik zeg: wat zíj heeft gedaan vijftien jaar geleden. Met deze vrouw heb ik geen seks gehad”, zo vertelt hij in het interview.

Wel heeft hij in 2007 voor een voorstelling met de vrouw afgesproken in een toilet voor een ‘innige vrijpartij’. ,,Dat betekent dat je gaat zoenen en bij elkaar gaat voelen, anders kom je niet bij mij in het herentoilet”, aldus Danny.

Toelichting

De zanger is blij dat hij zijn kant van het verhaal heeft kunnen vertellen. Toch is hij achteraf niet helemaal tevreden over het interview. ,,Graag wil ik naar aanleiding van de uitzending van RTL Boulevard gisteravond toch nog iets toelichten”, begint hij zijn statement op Instagram. ,,In de uitzending komt een fragment voor waarin ik zeg: Ik dacht met mijn l** en niet met mijn hoofd, maar ik ben een man hé?’ Daarna wordt het fragment weggesneden.”

Sneer naar Waylon

Maar omdat niet het hele interview is uitgezonden, ontbreekt volgens Danny zijn toelichting op die woorden. ,,Namelijk: dat ik mijn verantwoordelijkheid hiervoor neem ‘als een man”’, schrijft hij. Vervolgens kan hij het niet laten om een sneer uit te delen aan Waylon. ,,En dat ik niet met excuses wil komen over ‘demonen in mijn hoofd.”’

Danny doelt hiermee op het bericht dat Waylon plaatste toen naar buiten kwam dat hij zijn vriendin Bibi heeft bedrogen. Waylon zei in dat bericht dat hij hulp gaat zoeken voor de ‘demonen in zijn hoofd’.

Tags

BIBI BREIJMANDANNY DE MUNKSNEERWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck