Danny Froger klaar voor vaderschap

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het duurt nog even voordat Ann Dominique, de vriendin van Danny Froger, uitgerekend is van hun eerste kindje. Toch bereidt de zoon van René zich al voor op het vaderschap. Op Instagram deelt Danny een foto van de kinderkamer.

Meisje of jongetje?

Hoewel de kamer nog bijna helemaal leeg is, staat er al wel een kast met wat kleertjes erin en een aantal knuffels. Helaas kunnen we aan de spulletjes niet ontdekken of het een meisje of jongetje wordt, want de meeste kleertjes en knuffels zijn bruin, grijs en wit. Toch staan er ook wat gekleurde spulletjes, maar die zijn roze én blauw.

Kast

,,Vroeger sprong ik van de kast…..nu mag ik ze in elkaar zetten! Tijden veranderen zullen we maar zeggen maar in dit geval met alle liefde”, schrijft Danny bij de foto.
Danny en zijn vriendin zijn nu twee jaar samen. Ze ontmoetten elkaar op een feestje van de oom van Danny. Wanneer Ann Dominique is uitgerekend is niet bekend, maar waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat het kindje er is. Het koppel heeft de zwangerschap namelijk pas begin maart bekend gemaakt.

 

https://www.instagram.com/p/BvuBLUjgAs8/?utm_source=ig_embed

 

Tags

DANNY FROGERDOMINIQUEVADERSCHAPZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck