Danny Froger wordt weer vader

Danny Froger krijgt weer meisje|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geweldig nieuws voor de familie Froger: het lijkt erop dat Danny opnieuw vader wordt. Zijn vriendin Dominique deelde een schattige foto van hun dochtertje op Instagram. Maar het shirtje dat de kleine meid aan had maakt de tongen los.

Dominique deelde gisteren een foto van dochtertje Fallon. En hoewel de foto maar heel kort op Instagram stond, viel het velen op dat het meisje een shirt aan had met een bijzondere tekst erop.

‘Ik word grote zus’

‘Ik word grote zus!’, staat er met koeienletters op de kleding van Fallon. Daarmee lijkt het erop dat Danny en Dominique opnieuw een kindje verwachten. Vermoedelijk wilden ze het geweldige nieuws nog niet aan de grote klok hangen, dus verwijderde Dominique de Story weer.

‘De mooiste dag uit mijn leven’

September 2019 werd het stel trotse ouders van dochter Fallon. ,,De mooiste dag uit mijn leven”, schreef Danny destijds op Instagram. De komst van hun eerste kindje was niet vanzelfsprekend, waardoor ze niet direct dachten aan een tweede. ,,De eerste keer ging het niet vanzelf, dus wie zegt dat het een tweede keer lukt?”, zei Danny eerder in gesprek met weekblad Weekend.

Danny en Dominique genieten dan ook van alle tijd die ze samen hebben met Fallon. Maar vermoedelijk mag het meisje binnenkort tóch een broertje of zusje verwachten.

Tags

BABYGELUKBABYNIEUWSDANNY FROGERVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck