Danny Vera en André van Duin maken liedje voor overleden Martin

André van Duin zing voor overleden Martin|André van Duin zingt voor overleden Martin.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Tijdens de uitzending van Matthijs gaat door hebben Danny Vera en André van Duin zaterdagavond samen een nieuw nummer laten horen. Het liedje heet Voor altijd en werd speciaal door Danny voor André geschreven en op de 74e verjaardag van de komiek opgevoerd als eerbetoon aan zijn vorig jaar overleden man Martin.

“Het is een beetje alsof je op de radio zoekt”, vertelt Danny over het schrijfproces. “Meestal is het bij mij ruis, maar soms tune je in een keer in en heb je wat.” De zanger zegt dat hij het nummer “in ongeveer een half uurtje” schreef en in het proces “de warme stem” van André in zijn hoofd hoorde. Dat bracht hem ertoe de komiek te mailen met de vraag of hij het liedje niet in zou willen zingen.

André ging akkoord, mits hij wel wat aanpassingen mocht doen. “Ik heb de tekst wel een beetje naar mezelf toegetrokken”, aldus de Heel Holland Bakt-presentator, die er een afscheidslied van maakte voor zijn man Martin. “Maar dit liedje is voor iedereen, want iedereen kan het zich aantrekken omdat iedereen dit een keer meemaakt.”

De opbrengst van de single gaat naar KWF Kankerbestrijding.

LEES MEER OVER HET OPTREDEN BIJ MATTIJS:

Emoties lopen over bij André van Duin bij zijn lied voor Martin

André van Duin zingt voor overleden Martin.
André van Duin en Danny Vera.

Tags

ANDRÉ VAN DUINDANNY VERAMATTHIJS GAAT DOOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck