Danny Vera openhartig over huwelijk: ‘Ze kwam niet voor mijn geld’

Danny Vera
Door: Tanja Brouwer
03-01-2020

Bijna alle Nederlanders hebben het nummer Roller coaster van Danny Vera gehoord, maar al die bekendheid en al dat succes doen de zanger maar weinig. Hij was zelfs niet verbaasd over de gouden plaats die hij kreeg, en hij laat de bijzondere reden weten waarom hij niet onder de indruk was.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verbaasd om gouden plaat

,,Ik was niet verrast en ik ga ook niet doen alsof ik verrast ben. Want ik betaal voor de helft mee aan zo’n gouden plaat. Dat doen al mijn collega’s en onderling is dat ook geen geheim”, zegt Danny tegen weekblad Story. Veel bekende Nederlanders reageren heel verbaasd als ze de gouden plaats overhandigd krijgen, maar Danny moet daar niet aan denken. ,,Ik houd ervan om open en eerlijk te zijn. Dan kom je jezelf later ook niet tegen.”

Alles delen met vrouw

Die open en eerlijkheid zet hij ook door in zijn huwelijk met zijn vrouw Escha, met wie hij in 2013 trouwde. Zij regelt het management van Danny. De zanger weet maar al te goed hoeveel hij te danken heeft aan zijn vrouw, die hij zestien jaar geleden voor het eerst ontmoette. ,,Het succes dat ik nu heb, hebben we samen opgebouwd. Daarin is haar aandeel net zo groot, zonder haar was het niet gelukt.” Toen ze een relatie kregen, was Danny nog helemaal niet bekend en had hij niets. ,,Ze is dus niet op mijn geld afgekomen”, zegt hij. ,,We hebben dit dus echt samen opgebouwd.”

Meer DenD