Dave Roelvink reageert op feestende BN’ers in Dubai

Feesten in Dubai
Door: Lies Jansen
30-12-2020

Dave Roelvink heeft met humoristische ondertoon een behoorlijk pleidooi gehouden aan alle feestende BN’ers in Dubai. Onder andere rapper Lil’ Kleine is in Dubai aan het feesten en genieten van het leven alsof het coronavirus niet bestaat.

Bron: Instagram Lil’ Kleine

Dak eraf

,,Een oproep aan alle mensen die in Dubai zijn op dit moment, kunnen jullie alsjeblieft mij uitzetten dat ik jullie verhaal niet meer kan zien?”, begint Dave in zijn Instagram Stories. Samen met verloofd Jaimie Vaes en zoontje Lío Zion verblijft de 26-jarige Amsterdammer Lil’ Kleine in de Verenigde Arabische Emiraten. ,,Ik word zwaar depressief hier op mijn fiets door de regen. Laat mij met rust met je Dubai. Bel me als je terug bent. Ik heb hier niks aan”, vervolgt Dave.

Cameraploeg

Ook is er een cameraploeg van Martijn Weerink en Jeroen van den Berg TV die de camera met regelmaat richten op Jaimie Vaes en Estelle Cruijf. ,,Lekker met de meiden!”, aldus Martijn Weerink. Dave vervolgt zijn pleidooi: ,,Helemaal zat dat uitsloven, dat uitsloven op Instagram. Hier moet je mij zien, mijn haar nog niet gedaan, plastic zak aan mijn fiets, lijk wel of ik niet goed bij mijn hoofd ben.”

Meer DenD