Dave Roelvink reageert op ruzie met broertje Donny

Dave Roelvink
Door: Lois Kuhfus
28-09-2020

Voor het eerst laat ook Dave Roelvink zich uit over de ruzie met zijn jongere broertje Donny. De twee hebben al een tijd geen contact, zo vertelde Donny eerder. Nu reageert ook Dave op hun conflict: ,,Hou het binnen de familie..”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen contact

De Roelvinkjes hebben al een paar maanden flinke mot met elkaar. Het jongste broertje Donny deed een boekje open over de ruzie in Weekend: ,,Het klopt dat we de laatste tijd niet veel met elkaar samen zijn,” hij wilt niet vertellen wat de aard van het conflict is: ,,Het is een heel lang verhaal, en daar wil ik niet over uitweiden omdat het tussen mij en hem is.”

LEES OOK:

Donny Roelvink over breuk met broer Dave: ‘Geen contact’

‘Hoort erbij’

Nu spreekt ook Dave zich uit over de familieruzie. Als hij geïnterviewd wordt door Shownieuws sust hij de boel een beetje: ,,Het hoort er toch bij. Broers hebben weleens ruzie met elkaar. Dat gebeurt in iedere familie weleens.”

Net als zijn broertje Donny lijkt Dave er niet al te veel me te zitten dat de twee gebrouilleerd zijn: ,,Het is niet zo dat ik hem al een jaar niet gezien heb”. Ook laat hij weten dat hij de ruzie het liefst met zijn tweeën uitvecht: ,,Ik vind wel dat je dit binnen de familie moet houden.”

Meer DenD