Dave Roelvink waarschuwt Tino Martin voor verslaving

Dve waarschuwt Tino voor verslaving
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dave Roelvink leidt tegenwoordig een echt gezinsleven met zijn vriendin Jazzlyn en zoontje Dean. Maar vroeger was dat wel anders: Dave kampte met een drugs- en alcoholverslaving, iets wat hij nooit meer wil meemaken. Hij wil dan ook zijn goede vriend Tino Martin waarschuwen. ,,Hij houdt ook van een borrel.”

Dave leidt een rustig leven en besteedt veel tijd aan zijn gezin. In het nachtleven is hij dan ook niet meer te vinden. ,,Ik drink geen alcohol meer. Nooit meer. Het is de bedoeling dat ik nooit meer aan de drank en drugs ga”, vertelt hij aan weekblad Story.

‘Tino houdt ook van een borrel’

Omdat Dave het zelf meemaakte, ziet hij het direct als mensen om hem heen dezelfde verkeerde keuzes maken. Zijn goede vriend Tino Martin is voortdurend in het nieuws vanwege zijn valse optredens. En hoewel hij het zelf stellig ontkent, wordt hij er regelmatig van beticht dat hij optreedt in beschonken toestand.

,,Tino en ik hebben daar wel gesprekken met elkaar over gehad”, aldus Dave. ,,Maar dat is een keuze van iemand zelf. Hij moet het zelf doen. De een blijft drinken en de ander stopt er op een gegeven moment mee. Het merendeel blijft drinken. Tino houdt ook van een borrel.”

Gewaarschuwd voor verslaving

Dave vertelt dat Tino wist van zijn verslaving en dat ze het daar samen over hebben gehad. ,,Hij vindt het heel knap van mij dat ik een omslag heb gemaakt.”

De twee kennen elkaar al jaren en daarom wil Dave voorkomen dat Tino dezelfde fout als hij maakt. ,,Ik ken hem al heel lang, al voor zijn succes. Hij is één van mijn weinige vrienden uit de showbizz. Tino is een echte vriend, ik kom ook bij hem over de vloer. Dat heb ik niet met veel mensen.”

Tags

TINO MARTINVERSLAVING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck