David Harbour onthult dat hij bipolair is

Door: DitjesDatjes
12-10-2019

Stranger Things-acteur David Harbour onhult dat hij al jaren leeft met een bipolaire stoornis. Hij werd gediagnosticeerd toen hij twintiger was, vertelt hij openhartig in de Blank Podcast op vrijdag.

“Het interessante aan mijn vorm van de stoornis is dat ik nooit last heb van een bui als ik aan het werk ben,” zegt de acteur. “Op die manier is werken een soort reddingsboei geworden.” Harbour geeft ook toe dat hij medicatie helemaal prima vindt, maar ook veel belang hecht aan therapie.

De onthullingen komen kort nadat de acteur midden in een interview de Duffer-broers – de makers van de serie Stranger Things – opbelde, en antwoorden eiste over de dood van zijn personage Jim Hopper. Dat gebeurde op Late Night with Seth Myers, waarin Harbour zich opeens zorgen begon te maken over zijn verdere rol in de hitserie. Toen de Duffers hem vertelde dat ze nog bezig waren met het script, werd Harbour kwaad en wenste hen geluk met seizoen vier.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen