Davina Michelle’s ontmoeting met idool P!nk ging niet zoals verwacht

Door: Ditjes en Datjes
22-09-2019

Dat Davina Michelle een groot fan is van P!nk heeft ze meerdere malen aangegeven. Twan Huys had vorig jaar december tijdens een uitzending van RTL Late Night een verrassing voor de zangeres. Hij mocht onthullen dat haar droom uit zou komen en dat Davina in het voorprogramma van de wereldberoemde zangeres mag staan. Helaas was de ontmoeting tussen de twee niet zoals zij had gehoopt…

‘Erg ongemakkelijk’

De ontmoeting met haar idool P!nk duurde helaas alles behalve ‘te lang’. ,,Het was maar heel kort” vertelt Davina aan Weekend. ,,Ik kwam daar aan en iemand van haar management liet ons naar haar toelopen, maar toen ik het hoekje om liep bij haar kleedkamer was haar zoontje net gevallen. Dus zat ze op de grond dat jochie te troosten, en ik dacht: wat moet ik nu doen?” vertelt ze verder. Het voelde voor haar erg ongemakkelijk. ,,Ik wilde niet gaan staren omdat het een beetje privé was, dus ik draaide me om en stond daar een beetje ongemakkelijk te zijn” aldus de zangeres.

Geen flauw idee

Toch wist P!nk wel wie Davina was, denkt ze. ,,Ik weet niet of haar was ingefluisterd wie ik was, maar ze deed alsof ze me herkende. Ik wilde vragen of ze doorheeft wat zij voor mij heeft betekend door de dingen die ze over mijn cover van haar liedje What About Us had gezegd.” Maar daar had haar idool geen flauw idee van.

Alcoholist

Davina had graag nog een borrel gedronken met P!nk maar daar was helaas geen tijd meer voor. ,,Als ze met alle artiesten die in haar voorprogramma staan iets moet gaan drinken, wordt ze alcoholist” grapt Michelle.

Meer DenD