De drukke dagplanning van Eloise: ‘Koffiedate en telefoon ophalen’

Eloise laat haar bloed prikken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje heeft naar eigen zeggen een drukke planning vandaag. Naast influencen heeft ze vandaag ook nog andere taken in haar agenda staan. Zo moet ze een telefoon ophalen, een fiets terugbrengen én heeft ze nog een koffiedate. ,,Let’s go!

Het is weer maandag en dat betekent voor veel mensen dat een nieuwe werkweek is begonnen. Ook Eloise start de maandag met een to do-lijstje, want wat doet een gravinfluencer eigenlijk allemaal op een dag?

To do-lijst

In Instagram Stories somt ze haar taken op. ,,To do‘s: bloedprikken, kpn abonnement fixen, hotelschool dingen, My Lima Lima socials, eigen socials, swap fiets terugbrengen, telefoon ophalen, koffiedate, event”, schrijft Eloise aan haar ruim 430.000 volgers op Instagram. ,,Let’s go.”

‘Noem je dit hard werken?’

Kennelijk vindt Eloise, die volgens volgers vooral haar dagen vult met het maken van TikTok-filmpjes, dat ze een hoop te doen heeft vandaag. Volgers hebben daarom al eerder kritiek op Eloise geuit. ,,Noem je dit nou hard werken?”, luidde het onder een filmpje waarin Eloise een opmerking maakte dat ze het druk had.

Onherkenbaar

Later dit jaar vertrekt Eloise naar New York voor haar stage. In gesprek met LINDA. liet ze weten dat ze er enorm naar uitkijkt, vooral omdat ze dan onherkenbaar over straat kan. In Nederland wordt ze continu herkend en dat is ze helemaal zat. ,,Dat bespeur ik al vanuit mijn ooghoek”, zei Eloise. ,,Als ik het merk tijdens het uitgaan, vraag ik: ‘Kan je nu geen foto van me maken? Want wat doet iemand met zo’n foto, gewoon ernaar kijken? Uitgaan doe ik daardoor minder.”

‘Zoekt zelf bekendheid op’

Toch is het vreemd dat Eloise, die naar eigen zeggen het liefst in anonimiteit leeft, haar hele leven op social media deelt. Volgens volgers zoekt Eloise dan ook zelf de bekendheid op. ,,Zoek je aandacht, dan krijg je aandacht. Keuzes…”, reageerde iemand.

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck