De ijskoningin Charlène ontdooit

Charlene straalt in gele jurk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Zelden zien we een échte lach op het gezicht van Charlène. Onlangs verscheen ze nog als ‘ijskoningin’ in Monte Carlo en vonden velen haar er ’triest’ uitzien. Maar nu lijkt de prinses plotseling te ontdooien: in een vrolijke gele jurk bezoekt ze een bejaardentehuis.

Nadat Charlène zich voor een lange tijd had teruggetrokken uit het openbaar, zien we haar de laatste tijd vaker dan ooit. Onlangs verscheen ze samen met prins Albert op het Rode Kruis Gala in Monte Carlo, waar ze een prachtige lichtblauwe jurk droeg.

De jurk die ze droeg leek net uit het sprookje Frozen te komen. Duitse media gaven haar daarom al snel de bijnaam ‘ijskoningin’.

Groot contrast

Het contrast kan niet groter met haar laatste publieke optreden. In een vrolijke gele jurk bezoekt de prinses een bejaardentehuis om daar bloemen aan de medewerkers te geven. Kennelijk draagt Charlène de jurk met een reden. Volgens het Duitse Bunte is de prinses geïnspireerd geraakt door een nieuwe trend waarbij het de bedoeling is om vrolijke kleuren te dragen die je een goed humeur brengen.

En haar jurk leek inderdaad voor een hoop positiviteit te zorgen, want terwijl Charlène een praatje maakte met de bewoners, had ze de hele tijd een glimlach op haar gezicht. Is de ijskoningin eindelijk een beetje ontdooid?

Tags

CHARLENEPRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck