De Meilandjes gaan op stand wonen: ‘Familievilla op adellijk landgoed’

Hier gaan de Meilandjes als familie wonen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toen naar buiten kwam dat de Meilandjes wéér gaan verhuizen, onthulde Maxime dat ze in de bollenstreek blijven. En dat klopt, want volgens weekblad Story gaat de familie in een luxe villa op adellijk landgoed wonen, gelegen in Noordwijkerhout.

Maxime heeft haar woning te koop gezet en ook Martien en Erica zullen de verhuisdozen binnenkort weer tevoorschijn halen. ,,We blijven in de Bollenstreek”, zei Maxime onlangs in gesprek met RTL Boulevard. ,,Waarom we hier weggaan? Ja, er is ons een kans geboden, waarvan we dachten: dit moeten we doen. Dit komt zelden op de markt. Het is nieuwbouw, het heeft met familie te maken.”

Familievilla

En als het bij de Meilandjes met familie te maken heeft, is het wel duidelijk: de familie gaat weer onder één dak wonen. Martien en Erica gaan samen met Maxime, Leroy en dochters Claire en Vivé in een familievilla wonen.

Adellijk landgoed

Het gaat om een bijzondere plek in Noordwijkerhout. Op het landgoed waar de Meilandjes gaan wonen stond namelijk ooit het klooster Leeuwenhorst, dat werd gesticht voor adellijke vrouwen. Tijdens het Beleg van Leiden in 1573 werd het verwoest en het kloosterterrein verviel aan de Ridderschap. Later werden de restanten van het klooster verbouwd tot een buitenplaats. Rond 1800 werd het terrein verkocht en werden de restanten van het klooster volledig gesloopt.

‘Koop gesloten’

Sander, de ex-vriend van Erica, vertelde vorig jaar al in gesprek met weekblad Story dat de Meilandjes al jaren van plan zijn om weer samen onder één dak te gaan wonen. ,,In januari 2021 hadden Martien, Erica en Maxime al het plan samen een kavel te kopen. Ze wilden daar met zijn allen onder één dak gaan wonen, maar kregen het destijds niet rond.”

Kennelijk heeft de familie het nu wel rond, want volgens Story is de ‘koop gesloten’. Of de familie dit keer wel langer dan een jaar in een huis blijft wonen is nog maar de vraag, maar er kan in elk geval weer een heel seizoen van Chateau Meiland gevuld worden met een verhuizing.

Tags

MARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck